Astrologie

Astrologie

Astrologie wordt al duizenden jaren over de hele wereld beoefend. Vroeger om te weten wanneer het graan geoogst moest worden en wanneer de koning gekroond moest worden, in onze tijd , in de Westerse astrologie, duiden wij de horoscopen psychologisch, we kijken naar de mens in de horoscoop.  Inzicht te krijgen in je eigen horoscoop, geeft rust en overzicht.

Geboortehoroscoop
Op het moment van jouw geboorte, stonden de Zon, de Maan en de Planeten allemaal op een unieke plek in ons Zonnestelsel. De ‘foto’ van dat moment is een Geboortehoroscoop, en deze kan gelezen worden. In het consult leg ik je uit wat ik allemaal zie in deze horoscoop die helemaal over jouw karakter en jouw leven gaat.  Je krijgt de tekening van de horoscoop en een korte uitleg op papier mee. Heb je een speciale vraag dan kan je deze van te voren aan mij laten weten. Consult van anderhalf uur voor 95 euro.

Jaarhoroscoop
Elk jaar komt de Zon in haar denkbeeldige rondje om de Aarde, weer op precies hetzelfde punt als tijdens jouw geboorte. Op dat moment ontstaat er een beeld van wat het komende jaar jou brengt en in het consult vertel ik je welke thema’s voor jou komend jaar een rol gaan spelen. Het kan heel prettig zijn dit bij het begin van een nieuw levensjaar te weten. In een reeks Jaarhoroscopen is heel mooi jouw groei af te lezen. Je krijgt de tekening van deze horoscoop en een korte uitleg op papier mee. Consult van een uur voor 75 euro.